Kaip bendrinti failus ir aplankus „Google“ diske



„Google“ disko logotipas

„Google“ suteikia vartotojams 15 GB nemokamos debesies saugyklos per „Google“ diską. Be to, kad „Google“ diskas automatiškai sukuria atsargines failų ir aplankų atsargines kopijas, jis gali realiuoju laiku bendrinti ir redaguoti dokumentus. Šiame puslapyje rodoma, kaip bendrinti failus, sukurtus naudojant „Google“ disko programinės įrangos programas (pvz., „Google“ dokumentus ir „Google“ skaičiuoklės ), taip pat į „Google“ diską iš kito šaltinio įkeltus. Norėdami tęsti, pasirinkite parinktį iš toliau pateikto sąrašo ir atlikite nurodytus veiksmus.



Kaip bendrinti elementus tiesiogiai „Google“ diske

Ši parinktis leidžia bendrinti failus ir aplankus tiesiogiai su kitais „Google“ disko naudotojais. Tai yra šiek tiek greičiau nei siųsti bendrinamą nuorodą el. Paštu.

  1. Atidarykite „Google“ diską . Jei būsite paraginti, prisijunkite prie „Google“ paskyros.
  2. Suraskite failą, kurį norite bendrinti, ir dešiniuoju pelės mygtuku spustelėkite tai.
  3. Pasirinkite Paprašykite, kur „Google“ diske užpildote išsamią failų bendrinimo informaciją.nuo išskleidžiamasis meniu .
  4. Parodytoje eilutėje įveskite vardus ar el. pašto adresus tų, su kuriais norėtumėte pasidalinti (Į).
  5. Spustelėkite Nuoroda į bendrinimo nustatymus „Google“ diske.piktogramą ir pasirinkite pageidaujamas bendrinimo privilegijas (B).
  6. Baigę spustelėkite Parinkčių meniu bendrinamoms nuorodoms „Google“ diske.piktograma (C).



Ši parinktis tinka bendrinti el. Pašto priedus arba kai nesate tikri, ar kitas vartotojas turi „Google“ disko paskyrą.

  1. Atidarykite „Google“ diską . Jei būsite paraginti, prisijunkite prie „Google“ paskyros.
  2. Suraskite failą, kurį norite bendrinti, ir dešiniuoju pelės mygtuku spustelėkite tai.
  3. Pasirinkite nuo išskleidžiamasis meniu kad pasirodo.
  4. Turėtumėte pamatyti raginimą, panašų į toliau pateiktą. Spustelėkite Bendrinti nustatymus .



  1. Kitoje eilutėje spustelėkite langelį, kuriame sakoma, kad visi, turintys nuorodą, gali peržiūrėti (Į).
  2. Pasirinkite bendrinimo nuostatas iš pasirodžiusio išskleidžiamojo meniu (B).
  3. Spustelėkite (C) ir tada (D) mygtuką.

  1. Nuoroda nukopijuota į mainų sritis ir gali būti įklijuota tai į pranešimą.